×

MasterChef Cambodia៖ Chef Bruno មកពី ACAC មកដល់សម្រាប់ការបង្រៀនបច្ចេកទេសកម្រិត Masterclass

សម្ពាធកាន់តែតានតឹងឡើង នៅពេលដែលវគ្គជម្រុះបានស្វាគមន៍ភ្ញៀវកិត្តិយសដ៏មានកិត្យានុភាព Chef Bruno មកពីវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា (ACAC) អមដំណើរដោយជំនួយការរបស់គាត់គឺលោក David។ Chef Bruno បាននាំមកនូវកម្រិតនៃការរំពឹងទុកថ្មីមួយដល់ផ្ទះបាយ MasterChef។

ការបង្ហាញរបស់គាត់ គឺមុខម្ហូប ទ្រូងទាដុតលើខ្ទះ ញ៉ាំជាមួយ Puree ល្ពៅ Apples និងទឹក Cherry Glaze គឺជាមុខម្ហូបមួយក្នុងចំណោមមុខម្ហូបដែលទាមទារបច្ចេកទេសខ្ពស់បំផុតប្រចាំរដូវកាលនេះ។

គ្រប់ជំហានទាមទារនូវភាពច្បាស់លាស់ វិញ្ញាសានេះបានក្លាយជាការសាកល្បងយ៉ាងពិតប្រាកដអំពីសមត្ថភាពបត់បែន និងការរីកចម្រើនរបស់ពួកគេ។

វត្តមានរបស់ Chef Bruno បញ្ជាក់ថា សប្ដាហ៍ទី ២៣ មិនមែនជាការជម្រុះធម្មតានោះទេ។ វាគឺជាមេរៀនបច្ចេកទេសកម្រិតអាជីព (Masterclass) ហើយមានតែអ្នកដែលអាចចាប់បាន និងអនុវត្តតាមលម្អិតប៉ុណ្ណោះ ទើបអាចរួចផុតពីការជម្រុះបាន។

ទស្សនាកម្មវិធី MasterChef Cambodia រដូវកាលទី៤ សប្ដាហ៍ទី២៣ នៅខាងក្រោម៖

អ្នកអាចចែករំលែកដោយ៖

អត្ថបទទាក់ទង