ក្នុងសប្ដាហ៍ទី១៦ បេក្ខនារី លាវ លាងហាក់ បានបង្ហាញថា ខ្លួនជាបេក្ខជនដែលមានការបត់បែន និងការច្នៃប្រឌិតនៅក្នុងកម្មវិធី MasterChef Cambodia រដូវកាលទី៤ តាមរយៈម្ហូបដែលមានឈ្មោះថា «ស្ប៉ាហ្គេតទីស៊ីវិល័យ»។
នៅក្នុងការប្រកួតដែលបេក្ខជននានាត្រូវបានបង្ខំឱ្យចេះបត់បែនបន្ទាប់ពីការដោះដូរគ្រឿងផ្សំ លាងហាក់ បានប្រែក្លាយថង់របស់បេក្ខនារី កញ្ញា ទៅជាម្ហូបដ៏លេចធ្លោ ដែលធ្វើឱ្យខ្លួនបានក្លាយជាបេក្ខជន Top បាន។ គណៈកម្មការបានកោតសរសើរការរៀបចំចាន និងតុល្យភាពរសជាតិ ដោយសរសើរពីសមត្ថភាពដែលមានការកើនឡើងរបស់ លាងហាក់ ផងដែរ។
ម្ហូប «ស្ប៉ាហ្គេតទីស៊ីវិល័យ» មិនមែនគ្រាន់តែជាម្ហូបមួយមុខទេ តែវាជាការបង្ហាញពីការអភិវឌ្ឍទឹកដៃរបស់ លាងហាក់ ពីមួយសប្ដាហ៍ទៅមួយសប្ដាហ៍។ នេះជាជ័យជម្នះផ្ទួនៗរបស់ បេក្ខនារីមកពីខេត្តកំពង់ចាម ដែលបានឈ្នះក្នុងវិញ្ញាសាម្ហូបច្នៃប្រឌិត កាលពីសប្ដាហ៍ទី១៣ និងទើបតែដឹកនាំក្រុមទទួលបានជ័យជម្នះកាលពីសប្ដាហ៍ទី១៥។
ទស្សនាកម្មវិធី MasterChef Cambodia រដូវកាលទី៤ សប្ដាហ៍ទី១៦ នៅខាងក្រោម៖