សិង្ហបុរី៖ អាហារដ្ឋានដែលមានលក់បាយ និងមីសាច់ទាដ៏មានឱជារសឈ្ងុយឆ្ងាញ់មួយត្រូវបានបិទកាលពីថ្ងៃទី២២ ខែសីហា ម្សិលមិញដោយសារវិបត្តិកូវីដ១៩ បានធ្វើឱ្យការលក់ធ្លាក់ចុះអស់ ៥០% ដែលអាហារដ្ឋានមួយនេះបានបើកអស់រយៈពេល ២៦ឆ្នាំមកហើយ។
ដំបូងឡើយម្ចាស់ហាងមានគម្រោងចង់បន្តអាជីវកម្មនេះប្រមាណ ៣-៥ឆ្នាំទៀត ប៉ុន្តែដោយសារវិបត្តិកូវីដ១៩ លោកបានបង្ខំចិត្តបិទមុនពេល។ ការពិតទៅ ម្ចាស់ហាងដែលមានឈ្មោះ See Kwee មានវ័យ ៦៨ឆ្នាំទៅហើយ ទើបលោកមិនអាចបន្តអាជីវកម្មនេះតទៅទៀតបាន ម៉្យាងក៏មិនមានកូនណាម្នាក់ចង់បន្តអាជីវកម្មពីលោកដែរដោយពួកគេបាននិយាយថា៖
មុខរបរមួយនេះមិនសក្តិសមនឹងពួកគេឡើយ ព្រោះត្រូវក្រោកពីព្រលឹមតាំងពីម៉ោង ៤ភ្លឺរហូតដល់ម៉ោង ១០យប់ទើបបិទ។ មិនត្រឹមតែប៉ុណ្ណោះ ១ឆ្នាំ៣៦៥ថ្ងៃត្រូវបើកប្រកបរបរមួយនេះ ៣៦៣ថ្ងៃទៅហើយដោយមានពេលសម្រាកតែ ២ថ្ងៃប៉ុណ្ណោះនៅថ្ងៃបុណ្យចូលឆ្នាំចិន។
នេះពិតជាគួរឱ្យស្តាយជាខ្លាំងដោយរយៈពេល ក៏ដូចជាឱជារសនៃអាហារដ្ឋានមួយនេះត្រូវបានបិទជាអចិន្ត្រៃយ៍ដែលធ្វើឱ្យជនជាតិសិង្ហបុរីជាអ្នកគាំទ្រអាហារដ្ឋានមួយនេះលែងបានញ៉ាំតទៅទៀតបែបនេះ៕