×
ព័ត៌មានថ្មី
  1. ហេតុអ្វីការតោងបែបនេះ សំខាន់សម្រាប់ការតេស្តសាកល្បងលើបេក្ខជនកម្លាំងគោជល់ Red Bull Power ?
  2. លោកជំទាវអ្នកឧកញ៉ា ម៉ៅ ចំណាន គិតម៉េង ដឹកនាំគណៈប្រតិភូសមាគមសិល្បករខ្មែរ ទស្សនកិច្ចនៅអង្គការហ្វារពន្លឺសិល្បៈ ខេត្តបាត់ដំបង
  3. «សមរភូមិសំណើច» សប្ដាហ៍នេះ ការប្រកួតដ៏សំខាន់ ក្រុមផ្ការីកត្រៀមចូលសមរភូមិលើទីលាន ដើម្បីសម្រេចជោគវាសនារបស់ក្លិប
  4. លោកជំទាវអ្នកឧកញ៉ា ម៉ៅ ចំណាន គិតម៉េង ប្រធានសមាគមសិល្បករខ្មែរ បានរៀបចំជំនួបពិភាក្សាដាច់ដោយឡែកមួយជាមួយនឹងសមាជិកសកម្មរបស់សមាគមសិល្បករខ្មែរ ជុំវិញដំណើរវិវត្តន៍ការងាររយៈពេល១ឆ្នាំ
  5. កម្មវិធីកម្លាំងគោជល់ ឧបត្ថម្ភផ្ដាច់មុខដោយ Red Bull លាតត្រដាងបេក្ខភាពឈានទៅវគ្គបន្ទាប់ 15 នាក់ដំបូង ខណៈអ្នកជាប់នឹងត្រូវបង្ហាញជាបន្តបន្ទាប់

Crawfish មានប្រភពពីណា? តស់មកដឹងពីគ្រឿងផ្សំគោលមួយនេះ ដែលធ្លាប់មាននៅក្នុងផ្ទះបាយ MasterChef Cambodia

Crawfish ដែលត្រូវបានគេស្គាល់ថាជា Crayfish ជាបង្កងទឹកសាបម្យ៉ាង ដែលជាអាហារដ៏សំខាន់នៅក្នុងមុខម្ហូបជាច្រើនជុំវិញពិភពលោក រួមទាំងការបង្ហាញខ្លួនជាគ្រឿងផ្សំគោល នៅក្នុងកម្មវិធី MasterChef Cambodia រដូវកាលទី៣។

Crawfish រស់នៅនៅក្នុងទន្លេ បឹង ស្រះ និងអូរ ដែលពួកវាលូតលាស់ក្នុងទឹកដែលមានចរន្តទឹកហូរយឺត ឬទឹកដែលសម្បូរទៅដោយរុក្ខជាតិ។ វាមានដើមកំណើតនៅតំបន់ជាច្រើននៅអាមេរិកខាងជើង អឺរ៉ុប អាស៊ី និងអូស្ត្រាលី ហើយដើរតួនាទីដ៏សំខាន់នៅក្នុងប្រពៃណីនៃការចម្អិននៅក្នុងតំបន់ទាំងនេះ។

នៅក្នុងកម្មវិធី MasterChef Cambodia រដូវកាលទី៣ Crawfish គឺជាវិញ្ញាសាសម្ពាធ ដែលបេក្ខជនត្រូវបានតម្រូវឱ្យបកសម្បកវាចេញ រួចយកសាច់ និងចម្អិនអាហារដ៏ឆ្ងាញ់ដោយរក្សានូវភាពលេចធ្លោរបស់វា។ ការចម្អិន Crawfish ទាមទារឱ្យមានការប្រុងប្រយ័ត្នដើម្បីប្រែក្លាយទៅជាអាហារដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់។

ឈ្វេងយល់បន្ថែមពីវិធីចម្អិន Crawfish តាមរយៈការបង្ហាញរបស់ Chef ជំនាញ នៅក្នុងកម្មវិធី MasterChef Cambodia សប្ដាហ៍ទី២០៖

អ្នកអាចចែករំលែកដោយ៖

អត្ថបទទាក់ទង